Når du skal have udfyldt en attest, enten fra kommunen eller fra et forsikringsselskab, skal du ringe til os i god tid før deadline (meget gerne, så snart du modtager attesten) og bestille en tid. For at vi kan vide, hvor lang tid, der skal afsættes til den aktuelle attest, er det vigtigt, at du sidder med selve attesten foran dig, så du kan oplyse navn og nummer på den pågældende attest.

Hvis ikke du ringer, så snart du får attesten tilsendt, – kan vi ikke love at overholde den tidsfrist, der er på attesten, – og dette kan få betydning for dig.

Der er stor forskel på omfanget af attester, så nogle skal vi bruge 15 min til at udfylde sammen med dig,- andre skal vi bruge 1½ time til.

Derfor kan der heller ikke bestilles tid via hjemmesiden til en attest. Du skal enten ringe herop eller komme herop og bestille tiden.

Private sundhedsattester

Private sundhedsattester f.eks en helbredsattest til dykning, et maratonløb eller et udvekslingsophold har vi valgt ikke længere at hjælpe med. Disse attester er ikke dække af den offentlig sygesikring og er derfor en privat attest, som du selv skal betale for. Vi oplever, at vi har rigtig travlt med vores primære opgave, som er at tilse vores patienter i forhold til deres helbred og evt.sygdomme. Private sundhedsattester kan du altid kontakte et privat hospital for at få lavet/udfyldt.

Ligeledes udsteder vi heller ikke lægeattester til flyselskaber eller lign. i forbindelse med rejse og graviditet. Vi opfordrer til, at man booker evt. rejse til afholdelse før det enkelte flyselskab kræver ekstra dokumentation for en normal graviditet.

Kørekortsattester

Sygemeldinger

Privat sundhedsforsikring

Forsikringsattester / prisliste

Forhåndsgodkendelse ved rejseforsikring

Opdatereret d. 12.april 2023 af Eva Schandorf