Mød vores dygtige uddannelseslæger i Lægehuset Dagmar

Lotte

Lotte

Uddannelseslæge

Lotte er uddannet læge i 2022. Hun er i gang med klinisk basis uddannelse, som er det første år efter afsluttet lægestudie. Hun har været 6 mdr på akutafdelingen først.
Lotte skal være hos os i 6 mdr fra april til og med september 2023.

Joachim

Joachim

Uddannelseslæge

Joakim er uddannet læge i 2021. Joakim er i gang med speciallægeuddannelsen i almen medicin. Fra maj til november 2023 skal han være i Lægehuset Dagmar. Derefter skal have være 2,5 år på forskellige sygehus afdelinger, før han kommer tilbage til Lægehuset Dagmar og er hos igen i 6 mdr.

Meryam

Meryam

Uddannelseslæge

Meryam er uddannet læge og i gang med videreuddanne sig til speciallæge i Almen medicin.
Hun er aktuelt igang med et 2,5 årig forløb på sygehuset, hvor hun er tilbage i Lægehuset Dagmar 1 dag om måneden.
Meryam er her typisk den sidste fredag i hver mdr.

Sofie

Sofie

Uddannelseslæge

Sofie er uddannet læge og er i gang med at videreuddanne sig til speciallæge i almen medicin.
Sofie er færdig med de 2,5 år på sygehusafdelinger. Hun har været forbi børneafdelingen, gynækologisk afdeling, intern medicinsk afdeling, akut afdelingen og psykiatrisk afdeling.
Sofie er aktuelt på barsel,- n starter i Lægehuset Dagmar igen til efteråret 2023. Hun er da igang med de sidste 1,5 år af sin speciallægeuddannelse i almen medicin.

Andreas

Andreas

Uddannelseslæge

Andreas er startet hos os 1.8.2023. Han er igang med sin kliniske basis uddannelse. Han er uddannet læge og har arbejde 6 mdr på akut modtagelsen i Slagelse, inden han startede hos os. Andreas skal være hos os i 6 mdr.

Andrea

Andrea

Uddannelseslæge

Andrea er uddannet læge fra Italien. Han har været hos os det sidste års tid. Fra 1. maj 2023 påbegynder han sin speciallægeuddannelse i almen medicin. Han starter med at skulle være hos os de første 6 mdr, – hvorefter han skal ind og være på forskellige afdelinger på sygehuset i 2,5 år, før han fast kommer tilbage til Lægehuset Dagmar igen.

Giovanni

Giovanni

Speciallæge i Almen medicin

Giovanni er uddannet speciallæge i almen medicin fra Italien.
Vi har indgået en aftale med ham og Region Sjælland om, at han er ansat i Lægehuset Dagmar de næste 12 mdr, hvor han primært skal lære det danske sundhedsvæsen at kende og lære bedre dansk.
Vi håber, vores patienter vil hjælpe ham, især med det danske.