Mød vores dygtige uddannelseslæger i Lægehuset Dagmar

Jakob

Jakob

Uddannelseslæge

Jakob starter i Dagmar 1.2.2024 som del af hans klinisk basis uddannelse. Han er blevet færdig med sin lægeuddannelse og har forinden været 6 mdr på akutafdelingen i Slagelse.
Jakob skal være i Dagmar til og med juli 2024.

Joachim

Joachim

Uddannelseslæge

Joakim er uddannet læge i 2021. Joakim er i gang med speciallægeuddannelsen i almen medicin. Fra maj til november 2023 skal han være i Lægehuset Dagmar. Derefter skal have være 2,5 år på forskellige sygehus afdelinger, før han kommer tilbage til Lægehuset Dagmar og er hos igen i 6 mdr.

Andreas

Andreas

Uddannelseslæge

Andreas er fortsat hos os i introduktionsstilling i almen medicin hos os i 6 mdr og skal være i Dagmar til og med juli 2024.
Derefter er han lægevikar hos os et par mdr.

Andrea

Andrea

Uddannelseslæge

Andrea er uddannet læge fra Italien. Han har været hos os det sidste års tid. Fra 1. maj 2023 påbegynder han sin speciallægeuddannelse i almen medicin. Han starter med at skulle være hos os de første 6 mdr, – hvorefter han skal ind og være på forskellige afdelinger på sygehuset i 2,5 år, før han fast kommer tilbage til Lægehuset Dagmar igen.

Qurat

Qurat er startet hos 1.5.2024 som sidste del af sin speciallægeuddannelse i almen medicin. Når hun er færdig hos os, er hun således klar til at gå ud og få sin egen lægepraksis.
Qurat har bred lægeerfaring fra sygehuset og været i andre lægepraksis i 2 år samlet.
Qurat skal være hos også indtil sommeren 2025.

Sofie

Uddannelseslæge