Mød vores dygtige uddannelseslæger i Lægehuset Dagmar

Lotte

Lotte

Uddannelseslæge

Lotte er uddannet læge i 2022. Hun er i gang med introduktionsuddannelse i almen medicin. Hun har tidligere været 6 mdr på akutafdelingen og 6 mdr her i vores praksis forinden.
Lotte skal være hos os i yderligere 6 mdr fra november 2023 til og med april 2024.

Joachim

Joachim

Uddannelseslæge

Joakim er uddannet læge i 2021. Joakim er i gang med speciallægeuddannelsen i almen medicin. Fra maj til november 2023 skal han være i Lægehuset Dagmar. Derefter skal have være 2,5 år på forskellige sygehus afdelinger, før han kommer tilbage til Lægehuset Dagmar og er hos igen i 6 mdr.

Meryam

Meryam

Uddannelseslæge

Meryam er uddannet læge og i gang med videreuddanne sig til speciallæge i Almen medicin.
Hun er nu færdig med alle sine hospitalsophold og skal være 6 mdr her i praksis, inden hun går igang med det sidste år af speciallægeuddannelsen i almen medicin i en anden praksis.
Meryam er i Dagmar til og med april 2024.

Sofie

Uddannelseslæge

Andreas

Andreas

Uddannelseslæge

Andreas er startet hos os 1.8.2023. Han er igang med sin kliniske basis uddannelse. Han er uddannet læge og har arbejde 6 mdr på akut modtagelsen i Slagelse, inden han startede hos os. Andreas skal være hos os i 6 mdr.
Andreas holder fri i februar 2024. Fra marts 2023 starter han i introduktionsstilling i almen medicin hos os i 6 mdr og skal være i Dagmar til og med juli 2024.

Andrea

Andrea

Uddannelseslæge

Andrea er uddannet læge fra Italien. Han har været hos os det sidste års tid. Fra 1. maj 2023 påbegynder han sin speciallægeuddannelse i almen medicin. Han starter med at skulle være hos os de første 6 mdr, – hvorefter han skal ind og være på forskellige afdelinger på sygehuset i 2,5 år, før han fast kommer tilbage til Lægehuset Dagmar igen.

Giovanni

Giovanni

Speciallæge i Almen medicin

Giovanni er uddannet speciallæge i almen medicin fra Italien.
Vi har indgået en aftale med ham og Region Sjælland om, at han er ansat i Lægehuset Dagmar de næste 12 mdr, hvor han primært skal lære det danske sundhedsvæsen at kende og lære bedre dansk.
Vi håber, vores patienter vil hjælpe ham, især med det danske.

Jakob

Klinisk basis læge

Jakob starter i Dagmar 1.2.2024 som del af hans klinisk basis uddannelse. Han er blevet færdig med sin lægeuddannelse og har forinden været 6 mdr på akutafdelingen i Slagelse.
Jakob skal være i Dagmar til og med juli 2024.