Velkommen til Lægehuset Dagmar som ny patient

Vi anbefaler, at du læser vores vejledning til nye patienter samt opretter dig som bruger på vores hjemmesiden og downloader Min læge app.

Vi opfordrer alle vores nye patienter til at bestille en “ny patienttid” hos vores medicinstuderende eller sygeplejersker, hvor vi sammen kan gennemgå deres journal og medicinkort. Du kan ikke komme med akutte problemstillinger til denne tid.

Forinden vil vi rigtig gerne have tilladelse til at indhente journal fra tidligere læge; dette sker ikke automatisk, så vi har behov for at få tilladelse til at indhente den, enten telefonisk  eller over vores e-portal.

Vi vil også gerne bede om, at vores nye patienter på forhånd har udfyldt nedenstående patientoplysningsskema, som vi også vil gennemgå sammen med jer ved den første konsultation.

Vejledning til oprettelse på selvbetjeningen, som bruger*

Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Log ind med NemId” knappen, når du er inde i selvbetjeningsvinduet.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er vigtigt, at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at sende et aktiveringslink og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge.

Når du har udfyldt brugeroprettelses skemaet, og har trykket på “opret ny bruger”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den email-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.

Du kan fremadrettet selv vælge om du vil:

  1. Logge ind på e-portalen med dit CPR-nummer samt dit PASSWORD (det du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger)
  2. Logge ind med NemId

*Ovenstående gælder for personer over 15 år, der har et NemID. Er du under 15 år, skal du kontakte klinikken for at blive oprettet.